Teknisk Isolation

Isolering udføres for industri – ejendomme – private

Teknisk isolering

Vi er behjælpelige med alle former for teknisk isolering – uanset opgavens type eller omfang. Vi leverer specialløsninger der er tilpasset kundernes behov, og vores erfarne og kompetente isolatører sørger altid for en kvalitetsbevidst og professionel udførelse af opgaven.

Brandisolering
Brandisolering af stålkonstruktioner, rørgennemføringer, kabel gennem føringer.​

Brandslukning
En brandlukning er et vigtigt led i processen af din brandsikring. Det er et stort ansvar at sikre en brandlukning. Det er endvidere en tillidssag, som beror på stor ekspertise, overblik og udførsel.

Kuldeisolering
Takket være vores isolering forbliver kølerum og tanke lige så kolde, som de skal være. Vores kuldeisolering holder selv gasser flydende ved minus 163 °C!

Cellegummi er et isolerings produkt der anvendes til kondensisolering samt kuldeisolering af rør – beholdere – ventiler. mm

Kondensisolering
Når kolde rør føres gennem varme rum, vil røret i mange tilfælde blive vådt og dryppe. Dette forhindres ved at isolere røre.

Varmeisolering
Er en vigtig del for at sikker at det der køre ind i røre kan holde på det temperatur som er ønsket og det ikke fryser til og giver frost springeringer og du kan holde dit varmetap til et minimum.

Rørmærkninger
Umærkede rør udgør en direkte fare for både liv og materiel. Hvis medarbejdere og eksterne servicefolk ikke ved hvilke stoffer der flyder i rørene, kan deres håndtering være uhensigtsmæssig eller direkte livsfarlig.

Plade og pvc
Alu og rustfri brugers til at pakke isoleringen ind så den ikke kommer til skade efter montering.

Pvc kommer vi også rundt om isoleringen efter monteringen.

 


 

 

 

Kontakt os

Måløv byvej 229, 2760 Måløv